Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon

Alla hej, härliga unga damer!


Tanken med att skriva av flera inlägg med den detaljerade beskrivningen av mitt lämnade kom till mig.Namnlösa: Shampoo, balm och balsam, masker, ampuller, sprayer, outplånliga silikonoljor och kräm, hårborstar och andra tillbehör.För tiden för hobby för hårämnet försökte jag många sätt, och jag kommer att försöka, eftersom det är möjligt att skriva mer detaljerat om var och en av de trevliga.Jag vill påpeka att produkter i inlägg kommer att vara uteslutande professionell, så det leddes att från organisk kemi och en massmarknads jag spottade av gift inte glad.

Så, dagens ämne: Shampoo.

Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon
Tidigare höll jag den uppfattning att schampo skapades för detta ändamål, bara för att rengöra och orsaka huvudhudsproblem. Att det i sig själv (sig själv) inte bär några andra funktioner och inte kan bära. Över tiden, när jag försökte ganska imponerande kvantiteter, förstod jag att min åsikt hade fel. Hur ser ut beror på schampo och hår som de håller känns vid beröring eller inte håller volymen och så vidare. Tja, vi börjar! Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon
Jag tar bilder på Internet eftersom jag inte har några produkter längre, men jag kan inte bara berätta om dem


1. Estel Otium Flow "Energi och mat". Ström schampo

Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon

Information från producenten:
"Rengör huden noggrant, fuktar dem effektivt, återställer elasticitet, lägger till glans och silkighet."

Såvitt jag inte ändras av minnet var detta schampo mitt första professionella lämnande. Jag förstod då inte någonting, men jag var så sliten med en huvudskinn (och håret var i sorgligt tillstånd) som jag löst varför och inte försöka professionellt. Jag blev alltid vilseledd av en massa olika företag och burkar i avdelningar av professionell kosmetika för hår, jag visste inte vad jag skulle titta på och i allmänhet för vad här bara så många. Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon Rekommenderas att göra ett val för detta schampo till mig konsulten, då hade jag inte riktigt långt hår, men jag trodde att om shampoo är avsett för långt hår måste han göra sparsam användning av längd och tips mer.
Jag kommer att berätta omedelbart att jag använde detta schampo fram till slutet och med stor glädje. Även nu, om någon som ber mig att råda schampo (under förutsättning att personen är begränsad i möjligheten att välja företag och har långt torrt hår), rekommenderar jag det här. Det skummer väl, tvättar mjukt ut, inte till en rep och längden samtidigt är nästan fluffig, håret sticker inte ut i olika riktningar som en maskros. Sköljet av huvudskinn, förresten, vid användning av detta schampo passerade, förstod jag att från en massmarknad kommer jag inte att återgå till schampon längre. Det är utmärkt att vara lämplig för daglig applicering, men kan inte passa tjejer med mycket fint och sällsynt hår (kan tvinga ner håret i "istappar").


2. Shampoo återställande konstant DELIGHT för det skadade och färgade håret. "

Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon

Information från producenten:
"Special vitamin cocktail, extrakt av röd tång, extrakt av fruktsyror och proteiner av vete ger djup regenerering och restaurering av den skadade strukturen av hår och huvudhud. Mjukt rengör och kondenserar hår utan viktning, lägger till den glänsande glansen. Den praktiska konsistensen, Bra skum och behaglig doft gör shampoo ännu mer attraktivt i bruk. "


Nå, kommer vi att börja med det faktum att producenten fräckt ligger oss berättar inte absolut sanning. Shampoo gör tyngre, tar bort också volymen och väldigt dåligt skum. Men jag älskade härligt detta schampo och använde det nästan varje dag.
Jag börjar med liten bakgrund: när schampo än en gång var nödvändigt för mig, rådde rådgivaren att ta mig med det här. Den presenterades i två alternativ: standard 250 ml och 1000 ml. Jag tog liter eftersom det gick mycket mer ekonomiskt (för 250 ml skulle jag ge 300 rubel och liter kostade bara 650 rubel). Och först mycket beklagade beslutet. Shampoo orsakade naggers av huvudskinn, zhirnitrötter och dåligt tvättad längd, hår var som om fett efter tvättning. Jag försökte det flera gånger och kastade, mycket var upprörd att rådde mig sådan muck.
Men det gick en tid och jag bestämde mig för att ge den en andra chans, trots allt att inte kasta ut hela liter. Och det fanns vilka mirakel: klåget gick, shampoo började tvätta ut mitt hår och upphörde att ta bort volymen från rötterna. Ja, det gör utan tvivel tyngre, men jag är trevlig och gillar denna effekt.
Shampoo nacreous ljusgul färg, har en neutral, behaglig lukt som inte håller på håret. Hår efter det viktat, smidigare, men samtidigt mycket volym och strömmande, gör inte gryaznitsya snabbare än vanligt. När det slutade jag ville jag även köpa den igen, men utkastet till att försöka gjorde det inte möjligt för mig att göra det. Detta schampo kommer otvetydigt inte att passa tjejer med ett sällsyntt och fint hår, men kommer att glädja dem som inte kan pacify fluffiga och olydiga ringlets på något sätt.


3. Färgat hårschampo av L'Oreal av INOA.

Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon

Information från producenten:
"Inoacolor Care Cream Shampoo skapas direkt för håret som målas av Inoa-färger utan innehåll av sulfater mjukt och försiktigt rengör hår. Argonolja ger jämnhet och glans. Utdrag av grönt te, som är en källa till antioxidanter, ger mat och skydd, Stödjer ljusstyrkan i färgen. "


Denna schampo bara av en samling av mina favoriter utan innehåll i strukturen SLS (men självklart organiskt gör det inte det). Allt började med det faktum att jag fick en gratis provtagare, och jag tyckte sålunda om att jag köpte en fullstorleksversion på 250 ml (det finns också en volymmängd). Shampoo ganska dyrt, och någonstans hörde jag att det inte produceras längre, jag vet inte, den här informationen är så autentisk. Har konsistens av tät grädde, ovanligt för mig, bra skum, och skum är också liknande mer till mjuk mjuk grädde än för standardskum. En lukt på det bara looney trevligt.
När jag köpte det började jag skryta med glädje och ivrigt dagligen med huvudet, det ger mycket uttryckt kosmetisk effekt: håret blir mjukt, strömmande, viktat och slät. Efter det var det väldigt enkelt att gå för långt i nesmyvashka, men jag var van vid. Och för den fjärde dagen av daglig tvätt slutade det bara att tvätta mig hår, då förstod jag att det här shampooet för varje dag inte närmar sig och började använda det några gånger i veckan. Det är också möjligt för dem utan rädsla för att tvätta längden (det gör jag ungefär tid i 2 veckor), det är inte kapabelt att torka alls. Enligt min åsikt kommer shampoo att närma sig eller till tjejer med starkt skadad eller till tjejer med hår som är magnifika, torra och porösa av natur. Förresten, färgas av hår med det tvättas bort absolut liksom med andra schampon.


4. SPA Antistress shampoo med Constant Delight hollyhock extrakt.

Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon

Information från producenten:
"Denna kosmetika skapades speciellt för ett fint hår och ett oljigt hår. Shampoo som innehåller naturliga extrakt av näringskomponenter i strukturen skyddar håret mot yttre negativa påverkan. Hyppig användning av detta schampo gör det möjligt att ge håret ett välskött utseende."


Detta lilla mirakel i en rosa liten flaska är avsedd för den känsliga huvudhuden lutad mot en kli som jag förklarades av konsulten i butiken. Shampoo innehåller inte silikoner och färgämnen, det är transparent, på konsistens som gel, skum inte riktigt bra. Men här med en doft stod producenten inte. Jag mötte inte så stark och skarp lukt än. Det luktar av lavendel, och lukten på håret håller länge, antagligen kommer fans av en lavendel att jag ska som jag inte.
Jo det är bra, trots allt började lukta i schampo - inte den viktigaste egendomen. Jag skulle bära detta schampo bara till kategorin av de som bara rengör. Tvätta sig bra ut, till en skrapa, inte kliarna, men gör inte speciell inverkan på håret. Hår efter tvätt praktiskt, lätt, fluffigt lite, med det är det nödvändigt att använda mer outplånliga medel för att lugna ner min raged mane :) Även det förlänger inte frisheten av håret, men producenten råder det på fet hud av huvud. Kommer att passa tjejer med fint hår, där ofta ringländer klibbar i feta istappar. Kommer inte vara lämplig för det skadade och torra håret, kan torka dem ännu starkare.


5. Ollin Service Line Shampoo-Stabilizer Ph 3.5.

Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon

Information från producenten:
"Shampoo stabilisator rN 3.5 med efterföljande formel, innehållande fruktsyror som för håret genomgick aktivt inflytande (färgning, avfärgning, rätning, kemisk våg).
Ger delikat förtydligande av huvudskinn och hår. Shampoo normaliserar rN hud och ett hår efter förfarandet för färgning, förtydligande, en kemisk våg. Strykjärn vågar av ett hår och stabiliserar en färgmolekyl. "


Som det framgår av namnet stabiliserar detta schampo och används direkt efter färgning. Det är mycket viktigt om du föredrar att måla hårfärgade färgämnen i husförhållandena, eftersom den är konstruerad för att stoppa oxidationsprocessen. Det bör också användas efter sådana förfaranden som till exempel glasering. Shampoo har mycket trevlig lukt, mycket tät gelstruktur. Skum på håret, sådant schampo är det nödvändigt att tvätta båda rötterna och längden minst två gånger. Det tvättar mycket starkt, vått hår blir som en torr kvast, men det är med intresse neutraliserad av balsam. Denna schampo var min första av liknande, och jag trodde att effekten av torrhet det och måste vara, försökte inte det stabiliserande schamponet från Kaaral ännu (jag kommer inte separat skriva om det som jag använde det hela flera gånger och skrev Om det ett litet svar i katalogen kommer jag bara att berätta för en - det är väldigt mjukt). Ollins andra gång kommer jag självklart inte att köpa, men om du begränsar finansiering eller Kaaral-varumärket inte presenteras, så rekommenderar jag detsamma till detta schampo. På sikt torkar det inte håret och förstör inte (jag använder det mer än ett halvt år), men här är det viktigaste att använda samma balm. Som ett resultat av användning av schampo och balsam blir håret mycket mjukt smidigt och vackert sken (men det beror också på färgämne). Sådant schampo kan inte användas dagligen eller när du vill, är den endast avsedd för användning först efter färgning!


6. Kaaral K05 svavelkrämschampo.

Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon

Information från producenten:
"Täthet schampo tack vare hög koncentration av svavel rensar utmärkt och återställer hudbalansen i en hårig del av huvudet. Eliminerar och förhindrar peeling och naggers av den arga, känsliga huden. Väl psoriaticheskikh av fenomenen, efter parasitiska skador på huden Påverkar eliminering av dermatitdisplayer av olika etiologier. Har bra och fuktar den torra huden. "


Detta schampo är medicinsk i trikhologichesky-sortimentet Kaaral. Den är avsedd för personer med känslig huvudhud, med olika displayer av dermatit. Jag som den person som lutade på en klåda och uppkomsten av sår (sanningen med övergång till professionell blev praktiskt taget noll, men försvårningar ändå uppstår ibland) Jag är väldigt glad över att det finns så anmärkningsvärda medel. Shampoo väldigt flytande, gul färg och med en uttalad lukt av svavel. Fuktar huvudhuden, skummer väl, eliminerar naglarna. Jag råder flickor med liknande problem att se snävt ut som trots högt pris, det är den utmärkta assistenten. Jag använder det sällan, som det hjälper, det hjälper från det första. Den enda nyans som det inte anges på förpackning - rekommenderas att hålla på huvudet på mindre än 10 minuter. Det utövar ingen inverkan på hårets längd, tvättar bara ut, inte zhirnit och torkar inte hår.


7. Kaaral K05 Anti Hair Loss Shampoo.

Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon

Information från producenten:
"Shampoo mot håravfall. Shampoo är avsedd för att klargöra huvudskinnet och starta verkningsmekanismen för ett terapeutiskt komplex. Det är berikat med extrakt av silikospeppar, en nässla, bergs arnica och även olja av ett te. Aktiva komponenter i schampo förbättrar mikroblodcirkulationen. "


Det finns en sådan åsikt att något schampo inte kan stoppa håravfall, och jag anser denna åsikt helt överens. Då varför för mig sådana schampon, frågar du. Och jag kommer att svara här att: schampon av detta slag förbereder huvudskinnet för att dra efterföljande lämnande (tonics, lotions, ampuller mot förlust), på grund av den bästa förtydligandet av huvudskinnet och i ett fall med detta schampo av uppvärmning (blodinflöde förbättring).
Detta schampo är också medicinsk i trikhologichesky-sortimentet Kaaral. Den skumar väl, har gelkonsistens och orange färg, luktar av peppar. Efter ritning rekommenderas 2-3 minuter att stå på huvudet, under den här tiden lyckas han värma effekten. Shampoo ganska starkt torkar, liksom alla liknande schampon (som jag träffade) därför är det i par bra bra balsam är nödvändigt. När det gäller förlusten, tillsammans med ampuller från en linjal, klarar han ett knä. Håret efter det är magnifik och lätt, är inte lämpligt för daglig applicering. Jag använder det kurser på en månad 2-3 gånger i veckan.


8. Shampoo för tillväxt av hår, mot förlust med Angel ginseng extrakt.

Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon

Information från producenten:
"Innehåller ginseng-extraktblandning i form av den inkapslade RB1-formen förhindrar sårbarhet, återställer strukturen, rengör folliklarna och stimulerar hårväxten. Extrakt av ginseng och en eukalyptus förhindrar överdriven hårförlust, genom hudmättnad av näringsämnen. Mycket mjukt rengöringsmedel innehåller."


Detta schampo också från förlust, har bra struktur, men i strid med löften från producenten torkar mycket starkt och aggressivt tvättar ut. Om du vill tvätta bort färg från håret, så bör du vara uppmärksam på det :) Eftersom det tvättar bort målarfärg i rötterna mycket ivrigt. Shampoo av medelhög konsistens, luktar mycket trevligt, lätt skum. Vi rekommenderar att du står på huvudet på 5 minuter. I sin sådan uttagsfastighet finns både plus och minus. Dessutom är det allt som sätts efter appliceringen starkare och längre värme eller kyla, så blodcirkulationen stimuleras starkare och innebär bättre arbete. Det är han klarar av huvudmålet med ett slag. Och här minus det är starkt balsam nödvändigt i par (förresten det liknande balsammet är bara idealiskt), annars kan håret bli landet. Även jag rekommenderade inte att använda det dagligen, jag använder det själv kurser i en månad på 2-3 gånger i veckan.


9. Shot Care & Trico Fresh Ice Shampoo.

Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon

Information från producenten:
"Shampoo med kylningseffekten.
Är idealisk för täta tvätt av hår.
Omedelbart ger känsla av komfort, friskhet i huvudskinn och glans till hår.
Den är idealisk för frekvent tillämpning. "


En av mina mest älskade schampon. Jag skyddar det för speciella fall eller speciellt humör. Allt började med det faktum att det var otåligt att jag köpte schampo med mentol och så kallad huvudhud. Jag älskar denna känsla. Jag vet att det är möjligt att lägga till eterisk olja av mint till något schampo och för att få den önskade effekten, men jag ville ha ett sådant schampo. Och jag fick den.
Shampoo med mild ljusgrön färg, med anmärkningsvärt doft av mintlök som håller håret långt. Skummar väl, tvättar håret mycket noggrant och mjukt, inte spottvat, gör inte tyngre, men ger inte heller torrhet. Hår efter det att lungorna strömmar, volymen, men inte fluffiga, tips vackert ligger "ett hår till ett hår". Det kan användas varje dag, det passar perfekt tjejer både med tunt och med tjockt hår. Om det inte kommer att märkas på hårdskadad hår med speciell effekt.


10. Keen Deep cleaning shampoo.

Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon

Information från producenten:
"Shampoo med djuprengöring avlägsnas noggrant från hårstoft och medel för läggning. Optimal förbereder hår för kemisk bearbetning eller förfarande för att lämna, t. Ex. Lamineringar. Främjar att man får jämnt färgresultat och även djup penetrering av de efterföljande ingredienserna i strukturen av en Hår. Håret ökar elasticiteten och kan enkelt kamma hår. "


Varje hår galning av flickan som noga ser efter håret måste ha schampo av djuprengöring. Jag kommer att berätta omedelbart - denna ShGO är den första och enda, samtidigt är det för alla 100% passar mig och jag har ingen önskan att försöka andra. Shampoo har en trevlig lukt, väl skum och tvättar ut faktiskt mycket mjukt.
Shampoo med djuprengöring är nödvändig för detta ändamål att städa ett hår från de sparade och lämnar när det blev för mycket. När håret blir mörkt, tappa glans, samla i istappar och alla dina favoritmasker och sätt sluta fungera och ge synlig effekt - du behöver den. ShGO har applikationstekniken, det kan givetvis bero på konkret varumärke och konkreta medel. På Internet finns det mycket annorlunda information om den nödvändiga användningsfrekvensen för liknande schampon, någonstans skriva det optimalt att använda ShGO av tider i månaden, någonstans, den tiden i 2 veckor, etc. Jag träffade även flickan som använde den Varannan dag och blev förvånad över varför ändarna blev torra och började splittras. Jag anser att sådan inställning i en rot fel. Det är inte nödvändigt att använda städt schampo enligt schemat (naturligtvis om du målar hår, då är det en annan sak), de måste använda efter behov! Och det är uppenbart om en månad mer än en gång, det är dags på 3-4 månader, kan oftare, men det är definitivt inte oftare. När det gäller färgning, är det bra att använda sådana schampon för detta ändamål att färgämnet läggs ner mer exakt och längre hålls på ditt hår. När jag målar hår, ska jag använda schampo med djup rengöring av tider om 2 månader, före ljusets färg (om en eller två dagar).
När jag använder denna ShGO:

  1. Först tvättar jag ut dem bara rötter och jag tvättar bort
  2. Sedan tvättar jag ut rötter och längder, och jag lämnar schampo för att påverka håret inom 10-15 minuter, så det kommer mycket bättre att klara den förorening som åt i ett hår, outplånliga silikoner, etc. Jag tvättar bort.
  3. Åter jag tvål längd och rötter, tvättar jag bort.
  4. Jag använder den favorit näringsrika masken.


Som ett resultat blir håret mycket lysande, otroligt mjuk, det är direkt som om det föddes på nytt :) Hårets tillstånd efter ShGO är ett sant tillstånd för ditt hår, därför att ditt hår blev torrt, då betyder det inte Den shampoo torkade på något sätt dem.


11. Kaaral Rening Energi Shampoo.

Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon

Information från producenten:
"Toning shampoo med extrakt av mynta och mentol. Den neutrala nivån RN möjliggör daglig applicering. Har den gynnsamma toningaktionen på kvällen och den uppfriskande effekten på morgonen. Den är idealisk för män."


Jag köpte denna schampo när jag letade efter schampo för varje dag och ja, jag var under en illusion på innehåll som en del av menthol igen. Shampoo väldigt flytande, skummar bra, luktar bara menthol (jag tror därför att det lätt passar även män). Jag kan säga att han besviken mig lite. Trots det faktum att menthol är i struktur, svalar det inte huvudhuden, här alls i allmänhet. Tvätts ut för att inte berätta att det är väldigt mjukt, men inte heller en skrapa. Fuktigt hår efter tvättning känns ganska slätt till balsam. Men håret efter torkning är mycket fluffig och tips sticker ut i olika riktningar (även om man använder en bra mask och en nesmyvashka). Men samma sak för varje dag som detta schampo närmar sig inte dåligt, det överbelastar inte håret, det kommer att vara idealiskt för tjejer med fint oljigt hår, det tar för övrigt inte bort glans från håret.


12. Keen Hydro Shampoo.

Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon

Information från producenten:
"Det fuktgivande schampot har den allmänna vitaliziruyushchy och regenererande effekten på hår och huvudhud. Tack vare förmågan i den är mjukt hampig olja för att fixa fukt, hjälper schampon till att hålla fuktighet i huden, återställer elasticiteten. Menthol uppdaterar huden och biotin ( Vitamin B7) stöder en ämnesomsättning i celler i huvudhuden. "


Med denna schampo på mig mycket intressant historia. För länge sen hade jag det och då var det inte så trevligt. Hår på mig då blev kraftigt skadad och jag fick inte någon super-wow-effekt, särskilt det var inte riktigt bra och sköljde ut mitt hår. Jag trodde inte ens att jag skulle köpa den någon gång igen om det inte var en tävling på en kreditvärdering här på hemsidan. Det åt någon anledning så starkt åt i mina tankar, internt talade jag till mig: "Köp det här schamponet, köp". Där gav jag också upp och som den mest modiga personen köpte liter genast! Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon Precis där var det en stor rabatt, och jag tänkte: "Varför inte".
Denna gång schampo överraskade mig, dämpad och fick bli kär. Det luktar mint godis, i struktur finns en mentol, biotin och hampig olja. Det kyler huvudet hud som jag och drömde, fuktar håret, mjukar upp och gör dem tätare. När jag tvättar bort är det även håret som är vått, de som berör det verkar mer! För första gången möter jag en sådan effekt av schampo. När det är hårtorka kvarstår denna effekt. Även det tvättar perfekt, inte zhirnit, tar inte bort volymen, men håret är väldigt mjuk från rötter till tips och lite viktat. Varje dag ska du inte använda liknande schampon, såklart, därför använder jag det varannan dag och jag byter till Kaaral. Sjampo kommer uppenbarligen inte att vara lämpligt för det skadade håret, i det jag lärde mig av egen erfarenhet, men för mer eller mindre hälsosam är det den verkliga sökningen. Det verkar för mig, jag hittade det som letade efter länge sedan - det ideala shampooet.
För jämförelse av Kaaral och fuktningen Keen vill jag visa ett sådant foto. På toppen tips stick ut i festerna lite, och på lägre motsatsen ligger och glansar exakt. Kanske från utsidan är det inte starkt märkbart, men för mig är en skillnad kraftfull, särskilt för beröringen.
Översynen av medel för min vård av hår. Del 1. Schampon


Resultat:


Här visade stor post så, hoppas jag somnade ingen under läsning, och information var dock något användbart.
På ett resultat vill jag ge det lilla bordet av schampon som har något särskilt inflytande på en typ av hårlängd som det var enklare för dig att styras:

Estel
Kraft
Konstant Glädje
För målade
L'Oreal
Inoa
SkottKaaral
Energi
Angelägen
Hydro
Glans-+++++
jämnhet++++-+
Densitet-----+
viktning
-++--+
Volym-+-+++
fluffighet----+-
För tunn
hår
---+++
För skadad
hår
-++---